Hallo!

Maak kennis met ons team. Eén voor één straffe madammen die elk op hun eigen manier zorgen voor de plus in onze naam én voor de plus in jouw zorg.

katien-350x350

Katrien Rutten

Zaakvoerster en verpleegkundige Specialisatie: Palliatieve zorgen
Zo zorg ik voor de plus

Ik leid alles in goede banen. Maar zit als verpleegkundige ook zelf op de baan… misschien binnenkort naar jou? Als je belt of mailt, dan kom je bij mij terecht. Ik verwijs je dan, afhankelijk van waar je woont, door naar mijn collega Belinda of Evelien.

evelien-350x350

Evelien Martens

Hoofdverpleegkundige regio Tongeren
Zo zorg ik voor de plus

Ik ben de vaste verpleegkundige voor Tongeren. In die regio regel en coördineer ik alles: ik ben er jouw vaste aanspreekpunt. Als je daar woont, is de kans dus heel groot dat ik binnenkort voor jouw deur sta. Heb je een vraag kan je me bellen op 0486 36 49 35

Al hangt dat natuurlijk af van welke zorg jij precies nodig hebt. Misschien belt één van mijn collega’s wel bij jou aan?

En nog een geweldig team van 11 andere enthousiaste verpleeg- en zorgkundigen met de plus.

team-zorgpuls

Je krijgt ruim de tijd voor je verzorging. Want niemand wordt graag als een nummer behandeld. Wat langer in bad blijven? Uitgebreid een douche nemen? En ondertussen een aangename babbel Natuurlijk kan dat! Want wij zijn ervan overtuigd dat wij zo voor jou het verschil kunnen maken.
LEES MEER

Niemand heeft zo’n uitgebreid takenpakket als wij. Wij komen in de eerste plaats langs om jou te verzorgen… maar we vertrekken niet voordat wij jou echt hebben geholpen. Wat we daarmee bedoelen? Boterhammen smeren, bed opmaken, gordijnen opentrekken, hond eten geven… ’t zit in de kleine dingen!
LEES MEER

Respect voor jou als persoon, daar begint alles mee. Daarom doen we ons uiterste best om steeds dezelfde verpleegster(s) bij jou langs te sturen. Maar ook respect voor jouw gezin, familie en huisarts. Wij willen dat iedereen tevreden is over de zorgen die wij jou geven.
LEES MEER

Wij staan open voor jouw opmerkingen. Meer zelfs: wij vinden het belangrijk dat jij de zorg stuurt. Dus vertel ons hoe jij verzorgd wilt worden, laat ons weten wat jij belangrijk vindt en wij passen ons aan.
LEES MEER

Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook als jouw vraag de klassieke thuisverpleging overstijgt, adviseren we jou over alle mogelijkheden. En brengen we jou met de juiste personen in ons netwerk in contact.
LEES MEER

Ontdek hoe wij de plus voor jou kunnen betekenen

De plus volgens onze patiënten

Hier zorgen wij voor dat tikkeltje meer

© ZORGPLUS THUISVERPLEGING 2021