Met onze ZorgPlus-formule nemen we alle administratieve taken op ons zoals facturatie, het inbrengen van voorschriften, evaluaties opvolgen, het in orde maken van de verpleegdossiers of het opstellen en uitschrijven van uurroosters.

Heb je nood aan een aantal dagen voor jezelf? Ook dan gaan we op zoek naar vervanging! Wij zoeken een collega die dezelfde visie uitstraalt zoals jij en die jou volwaardig vervangt op de dagen dat je er niet bent.

Zijn er plots minder zorgaanvragen? Dan zijn wij er om je te helpen in de zoektocht en ondersteuning naar nieuwe patiënten.

 • Praktijkondersteuning
 • Advies
 • Administratie
 • Vervanging
 • Kennis

Maak deel uit van een groter netwerk

Werk je alleen of in een klein team en heb je weinig tijd voor opleidingen? Mis je de expertise die je nodig hebt voor een optimale verzorging? Dan zijn wij er om je te helpen! Dankzij onze interne en externe opleidingen blijft je kennis op punt. Zo kan je eigen praktijk groeien door de juiste expertise.

Wist je dat het RIZIV geen voorstander is van solopraktijken en dat men in de toekomst wil toewerken naar grotere praktijken?

 • Advies

  Ook alle fiscale en juridische vragen zijn bij ons in goede handen dankzij onze expertise en samenwerking met externe partners.

 • Coaching

  Zijn er uitdagingen die wil je aangaan? Wil je je dromen realiteit maken? Of heb je gewoon nood aan een luisterend oor of een coachend gesprek? Bij ZorgPlus zijn wij jouw sparringpartner en nemen we je mee naar een hoger niveau.

  Wat we zeker niet doen is je praktijk overnemen. Jij behoudt je patiënten en je praktijk, wij zorgen alleen voor de ondersteuning.

Onze Zorgplus formule

Voel je je geprikkeld? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen met welke formule jij het meest geholpen bent.

De plus volgens onze patiënten

"

Thuisverpleging 
met een plus

Heb je vragen voor ons? Wil je graag afspreken? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

© ZORGPLUS THUISVERPLEGING 2024