Zo zijn wij de plus

Iedereen is anders.

Toch zien heel wat thuisverplegers en zorgkundigen hun job als bandwerk: voor elke patiënt precies dezelfde zorg, voor iedereen net dezelfde aanpak.

Wij zien dat anders.

Want hoe je het ook draait of keert: verzorging nodig hebben, is nooit leuk. Het is meestal een teken dat je ziek bent of dat je door gezondheidsredenen iets niet meer kan. En je dat nu aan iemand anders moet overlaten.

Vijf plussen.

Net daarom geloven wij in zorg met een plus. Of om precies te zijn: zorg met vijf plussen. Vijf waardes die bepalen hoe iedereen binnen Zorgplus werkt en denkt.

Je krijgt ruim de tijd voor je verzorging. Want niemand wordt graag als een nummer behandeld. Wat langer in bad blijven? Uitgebreid een douche nemen? En ondertussen een aangename babbel Natuurlijk kan dat! Want wij zijn ervan overtuigd dat wij zo voor jou het verschil kunnen maken.
LEES MEER

Niemand heeft zo’n uitgebreid takenpakket als wij. Wij komen in de eerste plaats langs om jou te verzorgen… maar we vertrekken niet voordat wij jou echt hebben geholpen. Wat we daarmee bedoelen? Boterhammen smeren, bed opmaken, gordijnen opentrekken, hond eten geven… ’t zit in de kleine dingen!
LEES MEER

Respect voor jou als persoon, daar begint alles mee. Daarom doen we ons uiterste best om steeds dezelfde verpleegster(s) bij jou langs te sturen. Maar ook respect voor jouw gezin, familie en huisarts. Wij willen dat iedereen tevreden is over de zorgen die wij jou geven.
LEES MEER

Wij staan open voor jouw opmerkingen. Meer zelfs: wij vinden het belangrijk dat jij de zorg stuurt. Dus vertel ons hoe jij verzorgd wilt worden, laat ons weten wat jij belangrijk vindt en wij passen ons aan.
LEES MEER

Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook als jouw vraag de klassieke thuisverpleging overstijgt, adviseren we jou over alle mogelijkheden. En brengen we jou met de juiste personen in ons netwerk in contact.
LEES MEER

Ontdek hoe wij de plus voor jou kunnen betekenen

De plus volgens onze patiënten

Hier zorgen wij voor dat tikkeltje meer

© ZORGPLUS THUISVERPLEGING 2021